Bij- en nascholing

De zorg is constant in beweging. Bij SVRZ vinden we het belangrijk dat jij je deskundigheid kunt onderhouden. We bieden onze medewerkers de ruimte om talenten te ontwikkelingen en aandacht te besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Met een digitaal leerplein vol e-learningsmodules kan je op ieder moment je vakbekwaamheid up to date houden.

Bij SVRZ toetsen we in de praktijk. Je volgt (indien nodig) een e-learning module, leest het protocol en maakt daarna een afspraak met één van onze toetsers. De toetser kijkt met je mee op jouw werkplek en beoordeelt tijdens je dagelijkse werkzaamheden de voorbehouden en/of risicovolle handeling.

Je bent zelf eigenaar van het up to date houden van je kennis en vaardigheden.

Voor een goede uitoefening van je functie is het soms belangrijk dat je een extra opleiding of cursus volgt. De zorg is constant in beweging en de regels veranderen voortdurend. Daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Bij SVRZ zijn er mogelijkheden jouw talenten te ontwikkelingen en aandacht te besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je kunt masterclasses volgen die verdiepende informatie geven op onderwerpen die jou aanspreken. Maar ook functie of rol gerichte scholingen worden aangeboden door het Trainingscentrum. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten over bij- en nascholing? Neem contact op met het Trainingscentrum!