Opleidingen binnen de medische dienst

Binnen de medische dienst van SVRZ zijn er diverse opleidingsmogelijkheden

De opleiding wordt verzorgd door het opleidingsinstituut SOON. In het eerste leerjaar ga je zelfstandig somatische cliënten en cliënten met dementie behandelen onder supervisie van jouw opleider. Je hebt daarbij wekelijkse leergesprekken. In het tweede en derde jaar ga je (externe) stages lopen in de GGZ, het ziekenhuis en bij verschillende specifieke doelgroepen. 

Gedurende een nader af te spreken periode kan je als basisarts je oriënteren onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. En heb je je draai gevonden bij SVRZ dan kan je mogelijk verder met de opleiding specialist ouderengeneeskunde. Solliciteer op de vacature.

Wil jij tijdens je studie stage lopen bij specifieke doelgroepen? Er zijn mogelijkheden op bijvoorbeeld Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ), Palliatieve Zorg en Ambulant.

Ben jij HBO-verpleegkundige en BIG-geregistreerd en minimaal 2 jaar relevante werkervaring, dan hebben wij mogelijkheden om opgeleid te worden tot verpleegkundig specialist. We hebben drie opleidingsplaatsen in regio Tholen, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Je volgt de opleiding master Advanced Nursing Practise (MANP)  in samenwerking met de Fontys Hogeschool te Tilburg. Na afronden van deze twee-jarige master ben je verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg. Je praktijkopleider is een ervaren verpleegkundig specialist en een specialist ouderengeneeskunde is supervisor. De eerstvolgende opleiding start in september 2021. Heb je belangstelling? Stuur een open sollicitatie. Misschien dat je eerst als verpleegkundige binnen een SVRZ locatie aan de slag kan.

Heb je een afgeronde HBO-opleiding paramedisch of verpleegkunde en minstens 2 jaar relevante werkervaring dan hebben wij een opleidingsplaats in Zeeuws-Vlaanderen binnen de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) voor de 2,5 jarige Master Physician Assistant via de Hogeschool Rotterdam. Je wordt opgeleid door een specialist oudergeneeskunde GRZ. Tijdens de opleiding ga je verschillende externe stages lopen in het ziekenhuis onder begeleiding van een medisch specialist. De eerstvolgende opleiding start in september 2022.

Wil je meer informatie of een dag meelopen? Neem contact op met Lydia Joosse, staffunctionaris medische dienst, tel.: 06-41514152 of solliciteer!