Bijscholing zorg

De zorg is constant in beweging. Bij SVRZ vinden we het belangrijk dat jij je deskundigheid kunt onderhouden. We bieden onze medewerkers bijscholing in de zorg. Ze krijgen ruimte om talenten te ontwikkelen en aandacht te besteden aan persoonlijke groei. Met een digitaal leerplein vol e-learningsmodules kan je op ieder moment je vakbekwaamheid up to date houden.

Bijscholing zorg

Binnen SVRZ krijgen alle verzorgenden IG en verpleegkundigen  regelmatig de mogelijkheid bijscholing in de zorg te volgen. Dit kan via e-learning of middels een opleiding of cursus. We kijken wat het beste bij je past. Wil jij ook bij een organisatie werken, waar dit goed geregeld is? Solliciteer dan op één van de vacatures.

Bij SVRZ toetsen we in de praktijk. Je volgt (indien nodig) de bijscholing in de zorg via een e-learning module, je leest het protocol en maakt daarna een afspraak met één van onze toetsers. De toetser kijkt met je mee op jouw werkplek en beoordeelt tijdens je dagelijkse werkzaamheden de voorbehouden en/of risicovolle handeling.

Je bent zelf eigenaar van het up to date houden van je kennis en vaardigheden.

Voor een goede uitoefening van je functie is het soms belangrijk dat je een bijscholing zorg volgt. De zorg is constant in beweging en de regels veranderen voortdurend. Daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Bij SVRZ zijn er mogelijkheden jouw talenten te ontwikkelingen en aandacht te besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je kunt masterclasses volgen die verdiepende informatie geven op onderwerpen die jou aanspreken. Maar ook functie of rol gerichte scholingen worden aangeboden door het Trainingscentrum. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten over bijscholing in de zorg? Neem contact op met het Trainingscentrum!