Op avontuur bij SVRZ Zorgthuis Borsele

05-02-2019

Print pagina

Een avontuurlijke reis ....

Dat is het elke dag als ik mijn computer opstart. Op zoek naar medewerkers die ‘onze’ cliënten van ZorgThuis Borsele elke dag tot in de puntjes verzorgen waar nodig is. En ... altijd met een lach op hun gezicht en een vriendelijk woord voor iedere cliënt!

Bewondering en respect heb ik voor ‘onze’ dames en heren die altijd klaar staan! Daar mag ik een heel klein radartje in zijn als planner. Ik vraag hun vaak om een dienst in te vullen die open staat of te ruilen waar nodig. Ik heb er bewondering voor dat ze, ondanks het zware werk, mij vaak uit de problemen helpen door extra te werken!

Ik sluit ‘s middags mijn computer weer af na een avontuurlijke reis, als iedere route weer bezet is door een van mijn fantastische collega’s van Zorgthuis Borsele.

Dank jullie wel lieve collega’s!

Vriendelijke groet,

Karina Dekker
Planningsmedewerker Zorgthuis Borsele


Naar Blog