Een avontuurlijk moment…

21-02-2019

Print pagina

Ik heb het afgelopen jaar talloze avontuurlijke momenten gehad bij SVRZ. Werken in een groepswoning voor mensen met dementie is elke dag een avontuur, geen dag is hetzelfde. Ik heb in 2018 ook de mogelijkheid gekregen om cliëntervaringsgesprekken te voeren in verschillende locaties. Ik wist dat het een uitdaging was, en dus ook een avontuur. Maar ik had van tevoren niet verwacht dat ik er zoveel plezier aan zou beleven.

Iedere keer nieuwe mensen, nieuwe gezichten en een nieuwe locatie. Maar vooral iedere keer weer ongelofelijk mooie gesprekken met mensen die nog zoveel te vertellen hebben. Het is een cadeau dat ik deze gesprekken mag voeren, dat ik deze reis mag maken. Ik beleef hierdoor iedere keer weer een nieuw avontuur. Het is jammer dat ik geen plakboek kan maken van alle gesprekken. Gelukkig staan de herinneringen als foto’s in mijn geheugen gegrift.

En de avonturentrein gaat maar door, ook in 2019 en ik ben weer aan boord. 

Bedankt SVRZ voor dit onbetaalbare avontuur!

Met vriendelijke groet,

Ellen Spapens
Persoonlijk Begeleider IG


Naar Blog