Een nieuwe baan, een nieuw huis, een nieuw avontuur!

03-04-2019

Print pagina

In december 2018 ben ik een nieuw avontuur aangegaan; een nieuwe baan bij SVRZ als verpleegkundige in de nachtdienst. Twee nachten mocht ik met een collega meelopen en nu werk ik zelfstandig. Als het donker en koud is loop ik meerdere rondjes over de begane grond van SVRZ ‘t Gasthuis in Middelburg. Mijn telefoon geeft een klein beetje licht, net genoeg om de cliënten in bed te kunnen zien liggen. De meeste cliënten slapen, maar niet allemaal. Sommige cliënten kunnen niet slapen, andere cliënten zijn wat in de war, verdrietig of juist heel blij. Elke cliënt vraagt een andere benadering. En dat is wat ik doe tijdens mijn nachtdienst.

Naast een nieuwe baan kregen we 2 januari de sleutel van ons nieuwe huis, een tweede mooie uitdaging. Er moet veel aan gedaan worden, maar we gaan ervoor. Het wordt een project voor langere tijd. Net zoals hopelijk mijn dienstverband in de nachtdienst bij SVRZ.

En tenslotte mag ik in 2019 de halve marathon van Rome rennen, 21 kilometer! Ook dit is voor mij een groot avontuur.

Dus avontuur genoeg in mijn leven, en o ja...ik heb ook nog vier pubers thuis!

Met vriendelijke groet,
Ilse van Dam, verpleegkundige


Naar Blog