Persoonlijke ontwikkeling

De zorg is constant in beweging. Bij SVRZ vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk uit jezelf kunt halen. Als professional kom je dagelijks voor veel uitdagingen te staan. Allemaal kansen en mogelijkheden om jezelf te verbeteren en te leren van de praktijk. We geven je de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen zodat je voldoende bagage hebt om mee te gaan in alle veranderingen binnen jouw vakgebied.

Daarom vinden we het belangrijk:

  • Om samen met jou loopbaanafspraken te maken, zodat je je werk goed kan blijven doen, kunt blijven groeien in jouw functie en jouw persoonlijke (werk/leer) wensen bespreekbaar blijven.
  • Dat jij je werk goed kan doen. Werken in de zorg vraagt veel van jou, jouw omgeving en collega´s. Een basis van veiligheid en vertrouwen is in een werk/leer omgeving heel belangrijk.
  • Dat je balans ervaart in je werk en privé leven.
    Je kan hierbij coaching verwachten in je werk- of leertraject.
  • Om je te waarderen voor wie jij bent en het werk wat jij doet. Het vak wat jij uitoefent is van onschatbare waarde.
  • Dat je goed en duidelijk geïnformeerd bent over zaken binnen de organisatie die voor jou van belang zijn. Bovendien weet je informatie te vinden als het nodig is.
  • Dat de wederzijdse verwachtingen tussen jou als leerling, SVRZ als organisatie en het opleidingsinstituut helder zijn.

Wil je meer weten over hoe jij je bij SVRZ kunt ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

Heb jij een vraag over opleidingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!