Opleidingsmogelijkheden

Bij SVRZ zijn er volop mogelijkheden om verder te leren naar een functie in de zorg of door te groeien!

SVRZ heeft ieder jaar in februari en augustus/september opleidingsplaatsen om opgeleid te worden tot verzorgende IG/MZ. Je volgt een werk- /leertraject waarbij je minimaal 18 uur en maximaal 36 uur in de praktijk werkt en 1 dag theorie. De opleiding wordt verzorgd door Scalda of Hoornbeeck.  Je kunt al eerder starten op een locatie bij jou in de buurt. Na de opleiding ontvang je twee diploma’s: verzorgende IG en maatschappelijke zorg. Solliciteer op de openstaande vacature

De verkorte opleiding verpleegkundige wordt verzorgd door Scalda en duurt 2 jaar, waarbij je minimaal 24 uur in de praktijk werkt in alle diensten. De opleiding verpleegkundige start in augustus/september van ieder jaar.  Indien je belangstelling hebt, kan je solliciteren op een vacature of stuur een open sollicitatie.

Het updaten van je diploma kan via de volgende mogelijkheden:

  • Via bijscholing binnen SVRZ met certificaten. Duur is afhankelijk van het diploma en ervaring.
  • Via een opleiding bij Scalda of Hoornbeeck.

Solliciteer naar een vacature voor verzorgende of stuur een open sollicitatie.

  • Binnen SVRZ volg je gedurende ca. 9 maanden een intern traject. Je kunt solliciteren op een vacature van verzorgende of een open sollicitatie sturen.
  • Via regulier onderwijs bij Scalda of Hoornbeeck. Je kunt dan vrijstellingen aanvragen. Voor deze opleiding kan je solliciteren op een opleidingsplaats. Je kunt ook een open sollicitatie sturen. We bespreken graag met jou de mogelijkheden.

SVRZ start ieder jaar in februari en augustus/september met de opleiding tot verzorgende IG/MZ. Je volgt een werk/leertraject waarbij je minimaal 18 uur en maximaal 36 uur in de praktijk werkt en 1 dag per week theorie. Middels een test kijken we of het voor jou haalbaar is. Solliciteer op de vacature!

 

 

 

Bij SVRZ kun je deze module volgen bij Helix learning. Het is een traject van 7 dagdelen theorie en daarna 4 maanden in de praktijk. Middels een test kijken we of het voor jou haalbaar is. Solliciteer op een vacature van helpende (plus) of stuur een open sollicitatie.

De opleiding helpende (plus) is een BBL-opleiding van een jaar. Je krijgt een contract voor de duur van de opleiding, waarbij de praktijkuren bespreekbaar zijn van 16 tot 24 uur per week. Naast het werken krijg je 1 dag in de week theorie. Belangstelling? Stuur een open sollicitatie.

Als persoonlijk begeleider zoek je samen met het team  mogelijkheden om de persoonlijke wensen van de cliënt te realiseren. Deze worden opgenomen in het zorgplan van de cliënt, waarin jij een coördinerende taak hebt.

Voor deze functie moet je wel bereid zijn om minimaal 24 uur te werken en de opleiding EVV (Eerste Verantwoordelijk Verzorgende) in combinatie met Gespecialiseerd Verzorgende (GV) te volgen.

Het EVV gedeelte bestaat uit de onderwerpen: persoonlijk leiderschap, methodisch werken, onderhandelen, motiveren en coördineren. Het  GV deel is gericht op de doelgroep waarmee je werkt. Zo hebben we de  GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie), GVS (Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek) en GVGP (Gespecialiseerd Verzorgende Geronto Psychiatrie). De opleiding wordt verzorgd door IMOZ en bestaat uit 13 lesdagen en praktijk op de werkvloer. Eens per 3 á 4 weken is er een lesdag.  Interesse? Solliciteer op een vacature voor verzorgende! We bespreken graag met jou de mogelijkheden.

 

Meer informatie? Bel naar één van de medewerkers van Jobcare of stuur een bericht!