Opleidingsmogelijkheden

Bij SVRZ zijn er volop mogelijkheden om verder te leren naar een functie in de zorg of door te groeien!

SVRZ heeft ieder jaar in februari en augustus/september opleidingsplaatsen om opgeleid te worden tot verzorgende IG/MMZ. Je volgt een werk- /leertraject waarbij je minimaal 18 uur en maximaal 32 uur in de praktijk werkt en 1 dag theorie. De opleiding wordt verzorgd door Scalda of Hoornbeeck.  Na de opleiding ontvang je twee diploma’s: verzorgende IG en medewerker maatschappelijke zorg. Staat er momenteel geen vacature open? Stuur dan een open sollicitatie. Je kunt dan eventueel eerst in een andere functie aan de slag.

De verkorte opleiding verpleegkundige wordt verzorgd door Scalda en duurt 2 jaar, waarbij je minimaal 24 uur in de praktijk werkt in alle diensten. De opleiding verpleegkundige start in augustus van ieder jaar.  Indien je belangstelling hebt, kan je solliciteren op een vacature of stuur een open sollicitatie.

Het updaten van je diploma kan via de volgende mogelijkheden:

  • Via bijscholing binnen SVRZ met certificaten. Duur is afhankelijk van het diploma en ervaring.
  • Via een opleiding bij Scalda of Hoornbeeck.

Solliciteer naar een vacature voor verzorgende of stuur een open sollicitatie.

  • Binnen SVRZ volg je gedurende ca. 9 maanden een intern traject. Je kunt solliciteren op een vacature van verzorgende of een open sollicitatie sturen.
  • Via regulier onderwijs bij Scalda of Hoornbeeck. Je mag dan in het 2e leerjaar instromen. Voor deze opleiding kan je solliciteren op een opleidingsplaats. In februari en augustus hebben we mogelijkheden. Je kunt ook een open sollicitatie sturen. Je kunt dan eventueel eerst in een andere functie aan de slag.

SVRZ start ieder jaar in februari en augustus met de opleiding tot verzorgende IG/mmz. Je volgt een werk/leertraject waarbij je minimaal 18 uur en maximaal 32 uur in de praktijk werkt en 1 dag per week theorie. Middels een test kijken we of het voor jou haalbaar is. Solliciteer op een vacature voor leerling-verzorgende. Is deze momenteel niet beschikbaar? Solliciteer dan voor helpende zodat je eerst in deze functie kan gaan werken of stuur een open sollicitatie.

Bij SVRZ kun je deze module volgen bij Helix learning. Het is een traject van 7 dagdelen theorie en daarna 4 maanden in de praktijk. Middels een test kijken we of het voor jou haalbaar is. Solliciteer op een vacature van helpende (plus) of stuur een open sollicitatie.

De opleiding helpende (plus) is een BBL-opleiding van een jaar. Je krijgt een contract voor de duur van de opleiding, waarbij de praktijkuren bespreekbaar zijn van 16 tot 24 uur per week. Naast het werken krijg je 1 dag in de week theorie. Belangstelling en staat er gaan vacature open? Reageer via open sollicitatie.

Als persoonlijk begeleider bouw je een vertrouwensrelatie op met een aantal cliënten en zijn/ haar familie. Hiernaast ben je aanspreekpunt van bij de zorgvraag betrokken disciplines. Samen met het team zoek je mogelijkheden om de persoonlijke wensen van de cliënt te realiseren. Deze worden opgenomen in het zorgplan van de cliënt, waarin jij een coördinerende taak hebt.

Voor deze functie moet je wel bereid zijn om minimaal 24 uur te werken en de opleiding EVV (eerste verantwoordelijk verzorgende) of GV (gespecialiseerd verzorgende somatiek of PG) te volgen

 

Meer informatie? Bel naar één van de medewerkers van Jobcare of stuur een bericht!