Over SVRZ


SVRZ zorgt in Zeeland!

Maar dat kunnen we niet zonder goede medewerkers. SVRZ is aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland. We zijn dus altijd dichtbij. Medewerkers van SVRZ staan ook dicht bij de cliënt. Dit kan zowel vanuit groepswoningen, zorgcentra, specialistische centra, maar ook bij cliënten thuis.  

Bij SVRZ maken we goede afspraken en komen die ook na. Onze cliënten ervaren dat we echte aandacht hebben. We dragen zorg voor een verzorgd lichaam en goed eten en drinken. We brengen de risico’s voor de cliënt in kaart en maken daar afspraken over zodat de beste zorg verleend kan worden. 

Onze deskundige medewerkers ondersteunen het levenspad van de cliënt wanneer en waar het nodig is. En maken samen met de cliënt de juiste keuzes. Hoe ze dat doen verschilt per cliënt. Elke werkdag bij SVRZ is alsof je  een nieuw avontuur beleeft, geen dag is hetzelfde. Deze dagelijkse avonturen ga je natuurlijk niet in je eentje aan. Je doet het samen, met cliënten en collega’s! Maar één ding is altijd hetzelfde: onze medewerkers hebben hart voor de cliënt, hart voor de zorg en passie voor hun werk. Kernwaarden die onze medewerkers typeren zijn: nabijheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid. 

Niet alleen is het goed geregeld voor de cliënten maar ook voor de medewerkers. We hebben een intranetsite waar je alle informatie kan vinden die je nodig hebt voor je werk. En mocht je er zelf niet uitkomen, dan er is altijd een deskundige die bereid is om jou te helpen. Je kunt terecht bij je teamleider maar ook bij ondersteunende diensten, zoals automatisering en technische dienst. We streven er naar dat jij het werk kan doen waar je voor opgeleid bent of opgeleid gaat worden. Om in de zorg te werken heb je wel een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Voorafgaand  aan het dienstverband krijg je van ons de gegevens om deze aan te vragen. De kosten zijn voor onze rekening.

Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben volop doorgroeimogelijkheden, studiefinanciering en een uitgebreid meerkeuzesysteem. Je hebt o.a. voordeel bij bijv. aanschaf van een tablet en afsluiten van een fitnessabonnement, maar ook een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten. Ook kan je met korting ‘weg na het werk’.

Dus genoeg redenen om bij SVRZ aan de slag te gaan! 

 

Durf jij samen het avontuur aan?”