SVRZ zorgt in Zeeland!

Maar dat kunnen we niet zonder goede medewerkers. SVRZ is aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland, dus altijd bij jou in de buurt. Dit kan zowel vanuit groepswoningen, zorgcentra, specialistische centra, maar ook bij cliënten thuis.

Topwerkgever in Zeeland!

Het is goed werken bij SVRZ!

 

Ook in 2022 is SVRZ is gekozen als populairste werkgever van Zeeland en heeft nu ook weer het keurmerk World-class Workplace behaald, beter bekend in Nederland  als Beste Werkgevers. Dit is een onafhankelijke keurmerk. SVRZ is door zijn medewerkers hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan bij andere zorgorganisaties. Medewerker van SVRZ voelen zich gewaardeerd en krijgen alle ruimte om goede zorg te geven aan de cliënten van SVRZ. Daarnaast vinden ze het goed geregeld bij SVRZ en krijgen ze kansen om zich verder te ontwikkelen.

Reden genoeg om bij SVRZ het avontuur aan te gaan!

Goed geregeld!

Bij SVRZ maken we goede afspraken en komen die ook na. Onze cliënten ervaren dat we echte aandacht hebben. We dragen zorg voor een verzorgd lichaam en goed eten en drinken. We brengen de risico’s voor de cliënt in kaart en maken daar afspraken over zodat de beste zorg verleend kan worden.

Niet alleen is het goed geregeld voor de cliënten maar ook voor de medewerkers. We hebben een digitale werkplek waar je alle informatie kan vinden die je nodig hebt voor je werk. En mocht je er zelf niet uitkomen, dan er is altijd een deskundige bereid om jou te helpen. Je kunt terecht bij je teamleider maar ook bij ondersteunende diensten, zoals automatisering en technische dienst. We streven er naar dat jij het werk kan doen waar je voor opgeleid bent of opgeleid gaat worden.

Gunstige arbeidsvoorwaarden!

Naast de arbeidsvoorwaarden van de CAO-VVT heeft SVRZ gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben volop doorgroeimogelijkheden, studiefinanciering en een uitgebreid meerkeuzesysteem. Je hebt onder andere voordeel bij aanschaf van een tablet en het afsluiten van een fitnessabonnement, maar ook een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten.

Om in de zorg te werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Voorafgaand aan het dienstverband krijg je van ons de gegevens om deze aan te vragen. De kosten zijn voor onze rekening.

Wil je meer weten over het werken bij SVRZ? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Jobcare.