SVRZ zorgt in Zeeland!

Maar dat kunnen we niet zonder goede medewerkers. SVRZ is aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland. We zijn dus altijd dichtbij. Werken bij SVRZ kan zowel vanuit groepswoningen, zorgcentra, specialistische centra, maar ook bij cliënten thuis. Iedere dag is een avontuur om bij SVRZ te werken! Er zijn volop mogelijkheden, ook om opgeleid te worden. Ga jij samen met ons het avontuur aan?

SVRZ populairste werkgever Zeeland

We zijn super blij met deze benoeming. Een kroon op ons werk. We kunnen hier met recht trots op zijn. Natuurlijk blijven we hard werken om zoveel mogelijk goede collega’s aan te kunnen nemen om het tekort het hoofd te blijven bieden. Wil je het volledige artikel lezen? Kijk dan hier!

Wil jij ook bij de populairtste werkgeven in Zeeland werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures!

Goed geregeld!

Bij SVRZ maken we goede afspraken en komen die ook na. Onze cliënten ervaren dat we echte aandacht hebben. We dragen zorg voor een verzorgd lichaam en goed eten en drinken. We brengen de risico’s voor de cliënt in kaart en maken daar afspraken over zodat de beste zorg verleend kan worden.

Niet alleen is het goed geregeld voor de cliënten maar ook voor de medewerkers. We hebben een digitale werkplek waar je alle informatie kan vinden die je nodig hebt voor je werk. En mocht je er zelf niet uitkomen, dan er is altijd een deskundige bereid om jou te helpen. Je kunt terecht bij je teamleider maar ook bij ondersteunende diensten, zoals automatisering en technische dienst. We streven er naar dat jij het werk kan doen waar je voor opgeleid bent of opgeleid gaat worden.

Gunstige arbeidsvoorwaarden!

Naast de arbeidsvoorwaarden van de CAO-VVT heeft SVRZ gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben volop doorgroeimogelijkheden, studiefinanciering en een uitgebreid meerkeuzesysteem. Je hebt onder andere voordeel bij aanschaf van een tablet en het afsluiten van een fitnessabonnement, maar ook een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten.

Om in de zorg te werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Voorafgaand aan het dienstverband krijg je van ons de gegevens om deze aan te vragen. De kosten zijn voor onze rekening.

Wil je meer weten over het werken bij SVRZ? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Jobcare.