Vacatures in Gemeente Veere

SVRZ Veere heeft vacatures voor met name verzorgende (IG) en helpende plus!

SVRZ Veere heeft regelmatig vacatures voor verzorgende (IG) en helpende plus. Maar ook als je nog niet eerder in de zorg hebt gewerkt hebben we mogelijkheden. Je kunt worden opgeleid tot verzorgende IG of in ondersteunende functies aan de slag.

SVRZ Veere

SVRZ Veere bestaat uit het zorgcentrum Simnia in Domburg en groepswoningen in Westkapelle, Oostkapelle, Aagtekerke en Koudekerke.  De groepswoningen op de dorpen zijn onderdeel van een woonzorgcentrum waar ook ZorgThuis geleverd wordt.

woongroepen voor cliënten met dementie en lichamelijke beperkingen

Binnen de locaties van SVRZ Veere zijn er woongroepen waar  6 á 7 cliënten wonen. Er wordt zorg geboden aan cliënten met dementie en met lichamelijke beperkingen. Met de deskundigheid van de zorgprofessionals en vrijwilligers, gecombineerd met de warme en gezellige sfeer, wordt ervoor gezorgd dat iedere cliënt zich  thuis voelt. De cliënten hebben ieder hun eigen kamer en daarnaast bieden we onze cliënten de mogelijkheid om samen te komen in een ontmoetingsruimte.  Dit kan zijn om samen de maaltijd te nuttigen, een bakje koffie te drinken, voor de gezelligheid door samen muziek te luisteren of een spelletje te doen.

De teams zorgen ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk de betekenisvolle rol kunnen blijven behouden die ze in hun leven gehad hebben.  Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier zorg gegeven, rekening houdend met de wensen van de cliënt.

ZorgThuis

Medewerkers leveren zorg bij cliënten thuis in en rondom woonzorgcentra in Aagtekerke, Domburg, Grijpskerke, Middelburg, Oostkapelle, Westkapelle, Zoutelande en Koudekerke. Er zijn verschillende teams.

Binnen SVRZ ’t Gasthuis zijn de volgende vacatures:

Verzorgende (IG) voor woongroepen

Je wordt binnen deze functie, verzorgende (IG) voor woongroepen,  ingezet voor alle diensten, maar alleen dag- en avonddiensten is ook bespreekbaar. De dagdiensten zijn van 7.00 tot 11.00 of 15.00 uur en de avonddiensten van 15.00 tot 23.00 uur en nachtdiensten van 23.00 tot 7.00 uur.  De uren zijn bespreekbaar van oproep tot 32 uur per week. De roosters zijn voor 3 maanden bekend. Indien je op oproep wilt werken kan je aangeven, wanneer je beschikbaar bent.

Door jouw flexibiliteit, deskundigheid en enthousiasme ben je in staat om te kunnen schakelen en de juiste zorg te kunnen bieden, waarbij de cliënten nog zoveel mogelijk de eigen regie behouden. Je werkt voornamelijk binnen dezelfde geschakelde woongroepen, maar tijdens vakantie of ziekte, kan je ook op de andere woongroepen worden  ingezet. Je vindt het dan ook prettig om in teamverband samen te werken.

Als je het leuk vindt kan je ook coördinerende taken krijgen, waarbij je contactpersoon bent voor een aantal cliënten en hun familie. Je wordt dan benoemd als persoonlijk begeleider, maar een contract van minimaal 24 uur is dan wel een vereiste.

Verzorgende IG voor ZorgThuis

Als verzorgende werk je in een zelfstandig team. De collega’s zijn goed op elkaar afgestemd en weten precies welke zorg er geboden moet worden aan de cliënten. Het individuele plan vormt de basis. Dit heb je altijd binnen handbereik op een tablet. Je kunt ingezet worden voor hulp bij de ADL, om medicijnen in te nemen maar ook voor het verzorgen van een wond, zwachtelen, steunkousen aan en uit doen of een injectie geven. Voor een aantal cliënten ben je eerste contactverzorgende met daarbij behorende taken. De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Je luistert naar en hebt aandacht voor de cliënt. Dit doe je onder andere door te luisteren naar de vraag achter de vraag en door een houding die past binnen het “te gast zijn in het huis van de cliënt”. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent oplettend en hebt een signalerende rol. Je hebt contacten met diverse partners in de eerste lijn, zoals de huisarts en de casemanager. En stemt zaken af met de verpleegkundige, wijkverpleegkundige en/of teamleider.

Helpende plus

Als helpende plus kom je te werken in een team met betrokken collega’s, die plezier hebben in het werk en goede zorg bieden belangrijk vinden. De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Samen met de cliënt maak je de juiste keuzes.

Opleidingsplaats voor verzorgende IG/Maatschappelijke zorg

Binnen SVRZ Veere zijn er ook mogelijkheden om opgeleid te worden tot verzorgende IG/Maatschappelijke zorg. Tijdens een traject van maximaal 3 jaar kan je de MBO diploma’s verzorgende IG en maatschappelijke zorg behalen. Solliciteer op de vacature of kijk hier voor meer informatie.

 

 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer of neem contact op! We gaan graag met jou in gesprek.

Wil je het avontuur aangaan bij een andere locatie? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk dan alle vacatures in Walcheren bovenaan deze pagina en solliciteer!