Vacatures in Goes en omgeving

Bij SVRZ hebben we diverse mogelijkheden voor onder andere verzorgenden en helpenden!

Binnen SVRZ locaties in Goes en Borsele hebben we volop mogelijkheden verzorgende (IG) en helpende plus, maar ook voor andere functies! 

SVRZ locatie Ter Valcke in Goes

Ter Valcke ligt aan de rand van het historische stadscentrum van Goes. De zorgcentra in Wolphaartsdijk, Kapelle, ’s Heer Arendskerke, Kamperland, Ovezande, ’s Gravenpolder en Wemeldinge behoren bij Ter Valcke. Er is ook palliatieve zorg en revalidatie, waar mensen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname kortdurend behandeling en zorg krijgen.

SVRZ locaties in de Gemeente Borsele 

In de Gemeente Borsele heeft SVRZ een aantal locaties, waaronder De Kraayert in Lewedorp, hier is er ook een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie en er  zijn groepswoningen in de zorgcentra in ’s Gravenpolder, Ovezande, Heinkenszand en ’s Heerenhoek.

SVRZ De Kraayert 

Midden in de dorpskern van Lewedorp vindt je zorgcentrum De Kraayert. Hier kunnen de cliënten verblijven met zorg in verschillende woongroepen of groepswoningen. Ook zijn er seniorenappartementen waar cliënten alleen of samen met haar of zijn partner kan verblijven.

SVRZ De Zwake

Midden in Zuid-Beveland in het dorp ’s-Gravenpolder ligt De Zwake. Hier biedt SVRZ professionele zorg in een levendige omgeving. Bij De Zwake kunnen cliënten zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie.

SVRZ NieuwSande

NieuwSande ligt in de dorpskern van Ovezande. We bieden hier professionele zorg op een locatie waar de cliënt zich thuis voelt. Bij deze locatie kan de cliënt zelfstandig wonen met zorg in de buurt. Ook bieden wij groepswoningen voor mensen met dementie. De locatie is een woonzorgcentrum van woningcorporatie Beveland Wonen.

SVRZ Fonteyne

Aan de rand van Heinkenszand ligt woonzorgcentrum Fonteyne. In dit moderne woonzorgcentrum waar cliënten zelfstandig wonen met onze zorg in de buurt.

SVRZ Theresiohof 

Locatie Theresiahof ligt in ‘s  Heerenhoek. In de woonzorgcentrum wonen cliënten die zelfstandig wonen. Wanneer de cliënt zorg nodig heeft, is SVRZ altijd in de buurt! Of het nu gaat om zorg bij u thuis of in een groepswoning: we zorgen ervoor dat de cliënt zich thuis voelt en de juiste zorg krijgt.

SVRZ ZorgThuis de Bevelanden

Zolang mogelijk thuis blijven wonen. Dat is wat veel ouderen willen, ook als ze zorg en ondersteuning nodig hebben.  In De Bevelanden kunnen senioren gebruik maken van de diensten van het ZorgThuis team van SVRZ in en rondom de locaties in ’s Gravenpolder, Goes, Heinkenszand en Nieuwdorp. De locaties en woongroepen zijn verdeeld over teamleiders zorg die een aantal teams aansturen. Daarnaast zijn er teamleiders facilitair en welzijn.

Vacatures binnen de locaties Bevelanden

  • Voor alle locaties zijn er regelmatig vacatures voor de functies helpende plus, verzorgende (IG) en verpleegkundige. Je komt te werken in een team van ca. 12 collega’s per twee woningen.
  • Voor deze functies hebben we ook opleidingsplaatsen. De opleidingen starten over het algemeen in augustus/september van ieder jaar. In februari/maart is er ook nog een mogelijkheid om met de opleiding verzorgende IG te beginnen. Van te voren kan je als aspirant-leerling worden aangesteld.
  • In zorgfuncties moet je bereid zijn om onregelmatig te werken. De dagdiensten beginnen om 7.00 of 7.30 uur, de middag/avonddienst om 15.00 uur en de nachtdienst is van 23.00 tot 7.00 of 7.30 uur. Afhankelijk van de locatie is het mogelijk om ook alleen nachtdiensten te werken.
  • Daarnaast kennen we de functie van medewerker wonen, die het team met huishoudelijke werkzaamheden en lichte zorgtaken ondersteunt. Een medewerker wonen werkt overdag en in de middag/avond tot ca. 20.00 uur, ook in de weekenden.
  • Alle teams worden aangestuurd door een teamleider zorg.
  • Voor een verzorgende IG hebben we frequent vacatures voor persoonlijk begeleider. Je dient dan in bezit te zijn van het diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) of bereid deze te behalen. Je bent dan contactpersoon voor een aantal cliënten en hun mantelzorgers. Daarnaast coach je het team.
  • Ook zijn er binnen de locaties incidenteel vacatures voor staf-/managementfuncties en binnen welzijn, (para)medische dienst en facilitaire dienst.

Vacatures bij ZorgThuis Bevelanden

  • In Goes, ’s Gravenpolder, Heinkenszand en Nieuwdorp zijn er regelmatig vacatures voor de teams die zorg verlenen bij mensen thuis. Deze cliënten wonen zelfstandig in, of in de nabijheid van een woonzorgcentrum.
  • Het gaat voornamelijk om de functies verzorgende (IG) en helpende plus.
  • Daarnaast werken er in een team een wijkverpleegkundige, een verpleegkundige in de wijk en huishoudelijk hulpen zorg. Hiervoor zijn zo nu en dan vacatures.

 

Wil jij werken bij SVRZ in Goes en/of omgeving? Bekijk hier de actuele vacatures én solliciteer. We gaan namelijk graag met jou in gesprek, om de mogelijkheden te bespreken!