Vacatures helpende plus

Op zoek naar een vacature helpende plus bij jou in de buurt? Solliciteer!

SVRZ, een zorgorganisatie in Zeeland, heeft met meer dan 65 locaties regelmatig vacatures voor helpende plus in de zorg in Zeeland. Als je ambitieus bent, willen we graag met jou naar jouw doorgroeimogelijkheden kijken.

Hoe ziet jouw dagelijks avontuur eruit?

Bij SVRZ krijg je, binnen kaders, vrijheid om zorg te bieden zoals jij graag wilt. Zorg die past bij de cliënt. Dat doe je bijvoorbeeld door met aandacht te luisteren naar de cliënten, hun familie en je collega’s. Door ook jouw eigen verhaal te delen, krijg je echte verbinding. Elkaar leren kennen, begrijpen én daarop inspelen, is een avontuur. Solliciteer daarom op de verschillende vacatures helpende plus in Zeeland!

  • Binnen de verpleeghuiszorg hebben we helpende plus vacatures op woningen voor cliënten met dementie of cliënten met lichamelijke klachten. Je werkt zelfstandig diensten en zorgt ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze gewend zijn. Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier gewerkt. De werkzaamheden bestaan vooral uit het verlenen van dagelijkse verzorging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier.
  • Wil je liever niet meer naar school? Dan hebben we op verschillende locaties vacatures helpende zorg binnen de zorgondersteuning. Je ondersteunt dan verschillende teams bij intensieve zorg. Je wordt in de ochtend of avond ingezet voor voornamelijk 4 uurs diensten op woningen voor cliënten met dementie en op woongroepen somatiek.
  • Ook binnen ZorgThuis zijn er regelmatig vacatures helpende plus. Thuiszorg is een hele uitdagende vorm van zorg verlenen en er wordt veel gevraagd van jouw creativiteit. Je verzorgt de cliënten en ontmoet ook vaak hun partner. Elk bezoek aan de cliënt is anders, wat de diversiteit van het werk vergroot. Het team zorgt niet alleen vol passie voor de cliënten, maar ook voor elkaar. Omdat je vanuit een woonzorgcentrum werkt, ontmoet je voor en na de dienst je collega’s, waarmee je altijd kan sparren.

 

Doorgroeimogelijkheden naar helpende plus

Wellicht is voor jou als helpende de keuzemodule plus interessant. Je wordt geschoold in een aantal verpleegtechnische vaardigheden en kennis van een aantal ziektebeelden, zoals dementie en somatische klachten. Als je deze cursus hebt behaald, kunnen we je zelfstandig inzetten op een vacature helpende plus binnen de verpleeghuiszorg of binnen ZorgThuis. Afhankelijk van je contractgrootte werk je lange of korte diensten.

Doorgroeimogelijkheden naar verzorgende IG/maatschappelijke zorg (MZ)

We kunnen jou scholen tot verzorgende IG/MZ. De opleiding bestaat uit maximaal 3 jaar werken/leren. Een contract is bespreekbaar voor 20 tot 36 uur per week, waarbij je in de praktijk werkt en 1 dag in de week theorie krijgt.

Gunstige arbeidsvoorwaarden als helpende plus bij SVRZ

  • Op welke vacature helpende je ook solliciteert, we bieden veelal contracten voor onbepaalde tijd aan, waarbij de uren bespreekbaar zijn.
  • Bij bijna iedere vacature helpende plus kan je zelf vanuit thuis je gewenste diensten aangeven. Omdat er drie maandelijks geroosterd wordt, weet je ruim van tevoren wanneer je moet werken.
  • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals studiefinanciering, voordeel bij bijv. aanschaf van een fiets, tablet, afsluiten van een fitnessabonnement en tegemoetkoming in de kinderopvangkosten.
Ben je benieuwd welke helpende plus vacature bij jou past? Solliciteer of neem contact op!
Nog niet in het bezit van het diploma helpende plus? SVRZ biedt jaarlijks opleidingsplaatsen om deze opleiding te volgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.