Vacatures Huishoudelijke Hulp & Medewerker Wonen

Op zoek naar een vacature huishoudelijke hulp en wonen bij jou in de buurt? Solliciteer!

SVRZ, een zorgorganisatie in Zeeland, heeft regelmatig vacatures voor huishoudelijke hulp en medewerker wonen op alle locaties in Zeeland. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt komen te werken in een zorgcentrum of binnen ZorgThuis.

 

Vacature medewerker wonen

In de functie medewerker wonen kan je ingezet worden in woningen voor cliënten met dementie of woongroepen voor cliënten met lichamelijke beperkingen. Je creëert een huiselijke woonomgeving overeenkomstig de wensen van de cliënt. In de vacatures zijn huishoudelijke werkzaamheden veel voorkomend, zoals schoonmaakwerkzaamheden in de kamers van de cliënten, de woonkamer en de keuken en het wassen, strijken van de was van de cliënten. Ook het verzorgen van de lunch en ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld eten en drinken kan tot je taken behoren. Daarnaast is persoonlijke aandacht voor de cliënten van belang. Dit kan bestaan uit tijd nemen voor de cliënt, een gesprek aangaan, samen de tafel dekken, samen de krant lezen, een spelletje doen of samen boodschappen gaan doen. Je moet er wel rekening mee houden dat de functie medewerker wonen altijd parttime is met een maximum van 24 uur per week. 

Vacature huishoudelijke hulp in een zorgcentrum

In deze functie maak je de kamers van de cliënten schoon, rekening houdend met hun leefritme. Omdat je regelmatig in contact komt met de cliënten vinden we het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van het sanitair en de algemene leefruimten. Dit doe je volgens een werkprogramma, samen met je collega. Er zijn regelmatig op alle locaties vacatures huishoudelijke hulp in Zeeland. Ook deze functie is veelal parttime, met dienstverbanden op oproepbasis tot maximaal 20 uur per week.

Vacature huishoudelijke hulp ZorgThuis

Wanneer je in aanmerking komt voor een vacature huishoudelijke hulp ZorgThuis verricht je bij de cliënten thuis huishoudelijk werk. De cliënten wonen veelal in een woonzorgcentrum en vinden het altijd leuk als er iemand komt helpen. Je ondersteunt de cliënten die het huishouden zelf niet meer kunnen en helpt hen bij een aantal eenvoudige algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals eten, drinken, lopen, etc. Door jouw cliëntgerichtheid en respectvolle omgang met ouderen weet jij een prettige sfeer te creëren.  Veranderingen die je binnen de cliëntsituatie signaleert, meld je bij de wijkverpleegkundige of teamleider. Daarnaast zorg je voor registratie van verrichte activiteiten en tijd, conform de in de locatie afgesproken procedure en op de juiste (digitale) formulieren. Het aantal uren per cliënt is afhankelijk van de indicatie met een maximum van 3 uur. Hierdoor is er bijna altijd sprake van een contract voor maximaal 15 uur per week.

Wil jij iets voor onze cliënten betekenen en ben je op zoek naar een parttime baan? Solliciteer op een vacature huishoudelijke hulp!