Vacatures in Middelburg

SVRZ locatie 't Gasthuis heeft vacatures voor met name verzorgende (IG) en helpende plus!

Binnen SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg hebben we regelmatig vacatures

We hebben met name vacatures in Middelburg voor verzorgende (IG) en helpende plus. Maar ook als je nog niet eerder in de zorg hebt gewerkt hebben we mogelijkheden! Je kunt worden opgeleid tot verzorgende IG of in ondersteunende functies aan de slag.

SVRZ locatie ’t Gasthuis

SVRZ locatie ’t Gasthuis ligt midden in het historische stadscentrum van Middelburg. Het zorgcentrum is gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg, zorg bij lichamelijke klachten en psychogeriatrische zorg.

 

woongroepen voor cliënten met dementie en lichamelijke beperkingen

Er zijn woongroepen waar  6 á 7 cliënten wonen. Er zijn steeds 2 woongroepen met elkaar verbonden, zodat een team maximaal 14 cliënten verzorgen. Daarnaast zijn er woongroepen in Noordbolwerk, Kranesteyn en Thibautstraat in Middelburg,  Clasinastraat in Arnemuiden en Ambachtsveld in Oost-Souburg.

De teams zorgen ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk de betekenisvolle rol kunnen blijven behouden die ze in hun leven gehad hebben.  Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier zorg gegeven, rekening houdend met de wensen van de cliënt. De cliënten hebben ieder hun eigen kamer en daarnaast bieden we onze cliënten de mogelijkheid om samen te komen in een ontmoetingsruimte.  Dit kan zijn om samen de maaltijd te nuttigen, een bakje koffie te drinken, voor de gezelligheid door samen muziek te luisteren of een spelletje te doen.

 

Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

Geriatrische Revalidatie Zorg is kortdurende en op herstel gerichte zorg voor ouderen na een ziekenhuisopname. Doel van de revalidatie is dat cliënten zo snel mogelijk weer zelfstandig kunnen functioneren om naar huis te gaan.  Er verblijven 25 tot 30 cliënten in ’t Gasthuis en het team stimuleert en ondersteunt  de zelfredzaamheid van de cliënten waar nodig. De wensen van de cliënt en de zorgvragen zijn het uitgangspunt. Niet alleen wordt er goede zorg verricht, maar ook is er aandacht voor de cliënten.

 

Clienten met het syndroom van Korsakov

SVRZ locatie Ter Poorteweg in Koudekerke bestaat uit zes groepswoningen en een dagactiviteitencentrum. Per woning wonen 6 á 7 cliënten met het syndroom van Korsakov en/of psychiatrisch ziektebeeld, waaraan structuur en begeleiding geboden wordt. Er wordt gewerkt met een vaste dagindeling voor opstaan, activiteiten en de maaltijden, met daartussen volop ruimte voor individuele aandacht.

Binnen SVRZ ’t Gasthuis zijn de volgende vacatures:

Verzorgende (IG)

Je wordt binnen deze functie als verzorgende IG ingezet voor alle diensten, maar alleen dag- en avonddiensten is ook bespreekbaar. De dagdiensten zijn van 7.00 tot 11.00 of 15.00 uur en de avonddiensten van 15.00 tot 23.00 uur en nachtdiensten van 23.00 tot 7.00 uur.  De uren zijn bespreekbaar van oproep tot 32 uur per week. De roosters zijn voor 3 maanden bekend. Indien je op oproep wilt werken kan je aangeven, wanneer je beschikbaar bent.

Door jouw flexibiliteit, deskundigheid en enthousiasme ben je in staat om te kunnen schakelen en de juiste zorg te kunnen bieden, waarbij de cliënten nog zoveel mogelijk de eigen regie behouden. Je werkt voornamelijk binnen dezelfde geschakelde woongroepen, maar tijdens vakantie of ziekte, kan je ook op de andere woongroepen worden  ingezet. Je vindt het dan ook prettig om in teamverband samen te werken. Als je het leuk vindt kan je ook coördinerende taken krijgen, waarbij je contactpersoon bent voor een aantal cliënten en hun familie. Je wordt dan benoemd als persoonlijk begeleider, maar een contract van minimaal 24 uur is dan wel een vereiste.

specialistische afdeling voor de doelgroep D-ZEP

Binnen SVRZ locatie ’t Gasthuis is een nieuwe specialistische afdeling voor de doelgroep D-ZEP (Dementie-zeer ernstig probleemgedrag). Vind jij het als verzorgende IG een uitdaging om samen met je collega’s hier verder vorm aan te geven? Solliciteer hier! Óf wil je als verzorgende IG de juiste zorg bieden aan cliënten met lichamelijke beperkingen? Dan hebben we een passende vacature binnen SVRZ locatie Noordbolwerk, dat achter SVRZ locatie ’t Gasthuis ligt. Solliciteer hier op de vacature!

Verzorgende IG voor nachtdiensten

Wanneer je als verzorgende IG alleen nachtdiensten wilt werken kan ook. We bieden een contract voor onbepaalde tijd, waarbij de uren van 16 tot 32 uur per week bespreekbaar zijn. Bij een contract van 16 uur per week werk je gemiddeld 2 nachten per week van 23.00 tot 7.00 uur. De roosters zijn voor 3 maanden bekend.

Als vaste nachtdienst heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig, omdat je tijdens de nachtdienst verantwoordelijk bent voor alle cliënten van bepaalde woningen. Als het nodig is, kan je de coördinerend verpleegkundige bellen van ’t Gasthuis, die er binnen een paar minuten kan zijn. Tijdens nachtdienst kan je goede, warme zorg bieden. Cliënten die in de nacht wakker of onrustig zijn, hebben juist op die momenten hun eigen verhaal. Jij kan dan een luisterend oor bieden en alle liefde en aandacht geven aan de cliënt. Maar ook op momenten dat er meer belletjes tegelijk gaan of als zich onverwachte situaties voordoen, ben jij degene die rust en overzicht kan bewaren en je flexibel kan opstellen. Verder kan je, samen met je collega’s die ook nachtdiensten werken, met alle teams meedenken, wat de beste zorg voor de cliënten betreft. Immers je kent bijna alle cliënten!  Kortom, een bijzonder mooie functie waarbij jij één van de vertrouwde gezichten kan worden tijdens de nacht!

Helpende plus

Als helpende plus kom je te werken in een team met betrokken collega’s, die plezier hebben in het werk en goede zorg bieden belangrijk vinden. De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Samen met de cliënt maak je de juiste keuzes.

Opleidingsplaats voor verzorgende IG/Maatschappelijke zorg

Binnen SVRZ locatie ’t Gasthuis hebben we mogelijkheden om opgeleid te worden tot verzorgende IG/Maatschappelijke zorg. Tijdens een traject van maximaal 3 jaar kan je de MBO diploma’s verzorgende IG en maatschappelijke zorg behalen. Solliciteer op de vacature of kijk hier voor meer informatie

 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer of neem contact op! We gaan graag met jou in gesprek.

Wil je het avontuur aangaan bij een andere locatie? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk dan alle vacatures in Walcheren bovenaan deze pagina en solliciteer!