Vacatures Noordbolwerk in Middelburg

Kom werken op de locatie Noordbolwerk!

De locatie Noorbolwerk ligt achter het zorgcentrum ’t Gasthuis in Middelburg. De locatie bestaat uit 3 verdiepingen, met 6 woongroepen, waar 6 á 7 cliënten met lichamelijke beperkingen wonen. Er zijn steeds 2 woongroepen met elkaar verbonden, waar 6 á 7 cliënten met lichamelijke beperkingen wonen. Er zijn 3 teams die per team gemiddeld voor 14 cliënten zorgen.

Je bent welkom  om een dag mee te lopen. Neem contact op en we regelen een dag dat voor jou uitkomt!

De teams zorgen voor sfeer!

De teams zorgen ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk de betekenisvolle rol kunnen blijven behouden die ze in hun leven gehad hebben.  Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier zorg gegeven, rekening houdend met de wensen van de cliënt. De cliënten hebben ieder hun eigen kamer en daarnaast bieden we onze cliënten de mogelijkheid om samen te komen in een ontmoetingsruimte.  Dit kan zijn om samen de maaltijd te nuttigen, een bakje koffie te drinken, voor de gezelligheid door samen muziek te luisteren of een spelletje te doen.

Vacatures helpende plus en verzorgende (IG)

Binnen de locatie zijn diverse vacatures. Je bent welkom om een dag mee te lopen! De medewerkers van Noordbolwerk laten je graag de mooie locatie zien

Vacatures voor dag- en avonddiensten

Je wordt binnen deze functie voornamelijk ingezet voor dag- en avonddiensten. De dagdiensten zijn van 7.00 tot 11.00 of 15.00 uur en de avonddiensten van 15.00 tot 23.00 uur.  De uren zijn bespreekbaar van oproep tot 32 uur per week. De roosters zijn voor 3 maanden bekend. Indien je op oproep wilt werken kan je aangeven, wanneer je beschikbaar bent.

Door jouw flexibiliteit, deskundigheid en enthousiasme ben je in staat om te kunnen schakelen en de juiste zorg te kunnen bieden, waarbij de cliënten nog zoveel mogelijk de eigen regie behouden. Je werkt voornamelijk binnen dezelfde geschakelde woongroepen, maar tijdens vakantie of ziekte, kan je ook op de andere woongroepen worden  ingezet. Je vindt het dan ook prettig om in teamverband samen te werken.

Als je het leuk vindt kan je ook coördinerende taken krijgen, waarbij je contactpersoon bent voor een aantal cliënten en hun familie. Je wordt dan benoemd als persoonlijk begeleider, maar een contract van minimaal 24 uur is dan wel een vereiste.

Vacatures voor nachtdiensten

Wanneer je alleen nachtdiensten wilt werken dan kunnen we je een contract van oproep tot 24 uur per week aanbieden, waarbij je gemiddeld 2 nachten per week werkt van 23.00 tot 7.00 uur. De roosters zijn voor 3 maanden bekend.

Als vaste nachtdienst heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel nodig, omdat je tijdens de nachtdienst verantwoordelijk bent voor alle cliënten van het Noordbolwerk. Je krijgt hierin ondersteuning van een verzorgende IG van ’t Gasthuis die op bepaalde momenten meewerkt. En als het nodig is, kan je de coördinerend verpleegkundige bellen van ’t Gasthuis, die er binnen 2 minuten kan zijn. Tijdens nachtdienst kan je goede, warme zorg bieden. Cliënten die in de nacht wakker of onrustig zijn, hebben juist op die momenten hun eigen verhaal. Jij kan dan een luisterend oor bieden en alle liefde en aandacht geven aan de cliënt. Maar ook op momenten dat er meer belletjes tegelijk gaan of als zich onverwachte situaties voordoen, ben jij degene die rust en overzicht kan bewaren en je flexibel kan opstellen. Verder kan je, samen met je collega’s die ook nachtdiensten werken, met alle teams meedenken, wat de beste zorg voor de cliënten betreft. Immers je kent bijna alle cliënten!  Kortom, een bijzonder mooie functie waarbij jij één van de vertrouwde gezichten kan worden tijdens de nacht!

Ben je enthousiast geworden? 

Neem contact op met Ellen Poppe, recruiter, om een keer mee te lopen of solliciteer!

Vragen over deze of andere vacatures?