Vacatures verzorgende IG

Ga jij het avontuur aan?

Als je bij SVRZ werkt, merk je dat de cliënten hier echt bovenaan staan. Daar doe je het voor, daar doen we het met z’n allen voor.

Joy Schipper
verzorgende IG
Op zoek naar een vacature voor verzorgende IG  bij jou in de buurt? Solliciteer!

Binnen SVRZ hebben wij verschillende vacatures voor verzorgenden IG. Met meer dan 65 locaties door heel Zeeland is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. We hebben vacatures als verzorgende in Zeeland in diverse zorgdiensten zohttps://www.svrz.nl/over-ons/als verpleeghuiszorg, ZorgThuis en specialistische zorg.

 

Avontuurlijke ontdekkingsreis als verzorgende IG 

Bij SVRZ werken we met ons hart. Je krijgt binnen kaders vrijheid om zorg te bieden zoals jij graag wilt. Zorg die past bij de cliënt. Dat doe je bijvoorbeeld door met aandacht te luisteren naar de cliënten, hun familie en je collega’s. Door ook jouw eigen verhaal te delen, krijg je echte verbinding. Elkaar leren kennen, begrijpen én daarop inspelen, is een avontuurlijke ontdekkingsreis. Die reis maken we graag met jou. Solliciteer daarom op een vacature.

Hoe ziet jouw dagelijks avontuur eruit bij SVRZ?

 • Als je wordt aangesteld op een vacature kom je te werken in een team dat bestaat uit:

Verzorgenden IG met coördinerende taken

Verzorgenden (IG)

Helpenden

Medewerkers wonen

 

 • Bij benoeming op vacatures verzorgende IG met coördinerende taken ben je de contactpersoon voor een aantal cliënten en familie. En je zorgt ervoor dat de overeengekomen zorg- en dienstverlening goed wordt uitgevoerd. Je kan hierbij functionele aanwijzingen en richtlijnen geven aan je collega’s.
 • Je zoekt samen met het team naar (nieuwe) mogelijkheden om aan de vragen van de cliënten en familie te voldoen.

 

 

 

Vacatures verzorgende IG verpleeghuiszorg

Op alle locaties zijn er vacatures voor verzorgende IG op een groepswoning voor cliënten met dementie of op een woongroep voor cliënten met lichamelijke beperkingen of in de flexpool. Je ondersteunt de cliënten bij het vormgeven van persoonlijke wensen en je begeleidt ze in de regie van hun leven. Ook zijn er regelmatig vacatures voor helpenden plus.

Vacatures verzorgende IG ZorgThuis

In en rondom de locaties wordt er binnen alle regio’s zorg bij mensen thuis geleverd. Bij aanstelling op een vacature verzorgende IG of helpende plus word je overdag en ’s avonds ingezet voor kortere diensten.

Vacatures verzorgende IG voor specialistische zorg

SVRZ heeft binnen verschillende locaties specialisme, zoals zorg voor jonge mensen met dementie, mensen met het syndroom van Korsakov, mensen die revalidatiezorg nodig hebben en ouderen met een psychiatrisch ziektebeeld of huntington. Per doelgroep is er expertise nodig, waarvoor je geschoold wordt.

Jouw kwaliteiten
 • Je ziet wat nodig is, bent praktisch van aard, flexibel en servicegericht.
 • Je toont initiatief, bent vindingrijk en weet hoe je anderen kunt betrekken.
 • Je bent sociaal, tactvol en een doorzetter, ook als het minder makkelijk gaat.
 • Je werkt systematisch en ordelijk, bent alert en signaleert tijdig bijzonderheden.
 • Je bent vindingrijk en weet hoe je cliënten kunt stimuleren in zelfredzaamheid.
Jouw talent  
 • Je hebt kennis van medicatieverstrekking en ervaringskennis zodat je kunt inspelen op de belevenis/behoefte van de cliënt.
 • Je vindt het vanzelfsprekend om de zorgvisie, procedures en (hygiëne) richtlijnen te volgen.
 • Je kunt dagelijkse gesprekken met cliënten te voeren.
 • Je bent bewegingsvaardig bij het verrichten van verzorgende handelingen en ADL-werkzaamheden.

Gunstige arbeidsvoorwaarden wanneer je reageert op een vacature verzorgende IG

 • Op welke vacature verzorgende IG je ook solliciteert, we bieden veelal contracten voor onbepaalde tijd aan, waarbij de uren bespreekbaar zijn.
 • Je kan zelf vanuit thuis je gewenste diensten aangeven. Er wordt drie maandelijks geroosterd, je weet dus ruim van tevoren wanneer je moet werken.
 • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals studiefinanciering, voordeel bij bijv. aanschaf van een tablet en afsluiten van een fitness abonnement, maar ook een tegemoetkoming in de kinderopvangkosten.
 • Als je niet in het bezit bent van de IG module kan je deze bij SVRZ volgen via een intern scholingstraject. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden naar Eerste verantwoordelijk verzorgende, gespecialiseerd verzorgende en verpleegkundige.

 

Ben je, als verzorgende IG, benieuwd naar jouw mogelijkheden bij SVRZ? Solliciteer of neem contact op! We gaan graag met jou in gesprek.

Nog niet in het bezit van het diploma verzorgende IG, maar wil je wel graag  reageren op een vacature verzorgende IG bij SVRZ? Kijk dan snel naar onze opleidingsmogelijkheden!