Vacatures Walcheren

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de regio Walcheren? Dan heeft SVRZ interessante vacatures op Walcheren!

SVRZ locaties op Walcheren

Er zijn twee hoofdlocaties op Walcheren, te weten Simnia in Domburg en ´t Gasthuis in Middelburg. Rondom beide locaties zijn er zorgcentra en woonzorgcentra in dorpen en wijken. Zo heeft SVRZ locaties in Domburg, Oostkapelle, Zoutelande, Westkapelle, Koudekerke, Aagtekerke, Middelburg, Arnemuiden en Oost-Souburg.

Vacatures woongroepen Walcheren

In deze locaties wordt zorg geboden aan cliënten met dementie en cliënten met lichamelijke beperkingen, die in woongroepen verblijven. Binnen een woongroep werkt er een team bestaande uit verzorgenden, helpenden (plus) en een medewerker wonen. Het team wordt ondersteund door een teamleider. 2 á 3 verzorgenden zijn contactpersoon voor een aantal cliënten en de familie. Zij hebben een coachende rol binnen het team. De cliënten worden gevolgd op hun levenspad en krijgen van het team ondersteuning waar en wanneer nodig. Zorgmedewerkers werken veelal alle diensten, maar dit kan per locatie verschillen. De medewerkers wonen werken alleen overdag en verrichten hoofdzakelijk huishoudelijke taken in de woning, zoals schoonmaakwerkzaamheden, wassen en strijken en eten bereiden. Als het nodig is helpen ze de cliënt met bijvoorbeeld eten en drinken. Alle teams krijgen ondersteuning van (para)medici gericht op de zorg van de cliënt. Er zijn regelmatig binnen de woongroepen op Walcheren vacatures.

Specialistische zorg en vacatures Walcheren

In ‘t Gasthuis in Middelburg is er ook Revalidatiezorg. Deze is bestemd voor ouderen die kortdurend behandeling en zorg nodig hebben na een ziekenhuisopname of omdat de huisarts dat adviseert. Niet alleen een zorgteam van verzorgenden en verpleegkundigen zijn hier werkzaam, maar ook (para)medici, zoals een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, verpleegkundig specialisten & specialisten ouderengeneeskunde. Ook voor deze functies op Walcheren zijn vacatures.

Binnen de locatie Ter Poorteweg te Koudekerke zijn er zes groepswoningen en een dagactiviteitencentrum. Per woning wonen 6 á 7 cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), zoals Korsakov en/of psychiatrisch ziektebeeld. Het team wat hier werkt, is gespecialiseerd in het begeleiden van en structuur bieden aan de cliënten. Regelmatig zijn er op deze locatie in Walcheren vacatures voor begeleiders. Hiervoor heb je een diploma verzorgende IG nodig of een diploma MMZ/SPW aangevuld met verpleegtechnische handelingen. Het is mogelijk om dit traject binnen SVRZ te volgen.

ZorgThuis Walcheren vacatures

Er zijn binnen de teams van ZorgThuis Walcheren vacatures gericht op zorg en huishouding. Regelmatig zijn we op zoek naar verzorgenden IG, verpleegkundigen en huishoudelijke hulpen.

  • Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verpleegkundig proces. Je verricht waar nodig verpleegtechnische handelingen en signaleert veranderingen bij de cliënt. Je hebt veelvuldig overleg met de wijkverpleegkundige, die de spil is in het team. Daarnaast geef je advies en ondersteun je de verzorgenden met betrekking tot de te geven zorg.
  • De verzorgende werkt volgens het individuele plan, dat binnen handbereik op een tablet staat. Je kunt ingezet worden voor hulp bij ADL, om medicijnen te geven maar ook voor de verzorging van wonden, zwachtelen, steunkousen aan en uit doen of het geven van injecties. Voor een aantal cliënten ben je eerste contactverzorgende met daarbij behorende taken.
  • Als huishoudelijk hulp zorg verricht je bij cliënten thuis schoonmaakwerkzaamheden en individuele begeleiding. Je wordt minimaal 3 uur per dag ingezet. De werktijden zijn in overleg met de cliënt. Je werkt bij cliënten die met name binnen de woonzorgcentra in de dorpen op Walcheren en/of in Middelburg wonen.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren op één van de vacatures Walcheren? Bekijk dan bovenaan deze pagina de actuele zorg vacatures op Walcheren.