Vacatures Welzijn

Op zoek naar een vacature welzijn bij jou in de buurt? Solliciteer!

SVRZ heeft naast mogelijkheden voor zorgfuncties ook vacatures welzijn. Bij SVRZ staat welzijn hoog in het vaandel. Als medewerker welzijn kan je aan de slag binnen een zorgcentrum, dagbesteding, dagbehandeling en ontmoetingscentrum.

Vacatures binnen welzijn

SVRZ biedt een totaalpakket van zorgdiensten waarbij wonen, zorg en welzijn op elkaar zijn afgestemd zijn. Binnen alle locaties van SVRZ worden er individuele- en groepsactiviteiten georganiseerd voor cliënten die binnen de zorgcentra wonen, maar ook die nog thuis wonen. Alhoewel de zorgfuncties ook gericht zijn op het welzijn van de cliënten, zijn er binnen SVRZ ook medewerkers die gespecialiseerd zijn op gebied van welzijn. We hebben regelmatig de volgende  vacatures binnen welzijn.

Medewerker welzijn binnen een zorgcentrum

In deze vacature welzijn organiseer je activiteiten die aansluiten bij de wensen van onze cliënten en begeleid je de cliënten hierbij. De activiteiten worden geboden aan zowel cliënten met lichamelijke beperkingen, als aan cliënten met dementie. Activiteiten worden door jou voorbereid, aangeboden, uitgevoerd en geëvalueerd. Je werkt voor de verenigingen, zoals een vereniging voor schilderen en tekenen, zangvereniging en wandelvereniging, maar ook voor evenementen op de locaties. In samenspraak met de zorgmedewerkers organiseer je individuele- of groepsactiviteiten op de woning. Familie, vrijwilligers en ouderen uit de wijk betrek je bij de activiteiten.

Medewerker welzijn op een dagbesteding

Op een dagbesteding komen cliënten vanuit de thuissituatie, die lichamelijk achteruit gaan en extra ondersteuning nodig hebben. In een vacature welzijn bied je een gevarieerd dagprogramma. Aan het begin van de dag bespreek je wat je die dag gaat doen. Dat kan zijn gesprekken voeren, spelletjes spelen of een wandeling maken. Ook kan er worden deelgenomen aan de activiteiten die in de wijk georganiseerd worden.

Na een beroerte (CVA), een ongeluk of een revalidatietraject kunnen cliënten lichamelijke klachten overhouden, bijvoorbeeld bij het lopen of spreken. De cliënten krijgen gerichte oefeningen om hun klachten te verminderen. Voor deze functie heb je ook een zorgdiploma nodig. Samen met de cliënten,  fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist worden behandeldoelen vastgesteld, waaraan zowel individueel als in groepsverband gewerkt wordt.

Medewerker dagbehandeling dementie op jonge leeftijd

Bij dementie denk je al snel aan ouderen. Maar ook mensen onder de 65 jaar kunnen de ziekte krijgen. De enigste dagbehandeling in Zeeland heeft incidenteel vacatures welzijn.  Je biedt maatwerk in een zinvolle dag invulling. De ruimten zijn speciaal op jonge mensen afgestemd. Er is bijvoorbeeld een fitnessruimte, klusruimte en een grote tuin. Samen met een team van specialisten, zoals een arts, fysiotherapeut en psycholoog, geef je individuele- en groepsbehandeling.

Begeleider of coördinator in een ontmoetingscentrum

De medewerkers van een ontmoetingscentrum begeleiden en ondersteunen thuiswonende ouderen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers. De vacatures welzijn zijn door heel Zeeland. Je voert met de cliënten en hun mantelzorgers gesprekken en je geeft praktische adviezen. Daarnaast organiseer je activiteiten, zoals een bewegingsactiviteit, een spel waarbij het geheugen gestimuleerd wordt of luisteren naar muziek. Maar ook tuinieren, een creatieve activiteit of een uitstapje kan je aanbieden.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij SVRZ? Solliciteer of neem contact op! We gaan graag met jou in gesprek.
Heb je interesse voor een vacature welzijn in Zeeland? Solliciteer bij SVRZ op een vacature of stuur een open sollicitatie!