Zeeuwse Praktijkroute (ZP)

Leren in je eigen tempo!

Zeeuwse Praktijkroute

Als leerling kan je je specialiseren in het werken met ouderen via een werk- /leertraject. In samenwerking met Scalda kan dit via de Zeeuwse Praktijkroute.  Je wordt opgeleid in de praktijk en je begeleidt cliënten op het gebied van zorg en welzijn. Je werkt vanuit onze visie en kernwaarden aan het welbevinden van de cliënt.

Vanaf dag 1 ben je werkzaam op één van onze locaties en ben je onderdeel van het zorgteam. De lesstof waar je mee aan de slag gaat sluit aan bij de praktijk. Wat je tijdens je dagelijkse werk tegen komt zie je terug in de lessen waar je op school mee aan de slag gaat. Door je ervaringen uit de praktijk begrijp je de betekenis van de lesstof waardoor je met meer zelfvertrouwen op de werkvloer aanwezig kunt zijn. Je gaat direct aan de slag met de taken en onderwerpen waarvoor jij voor de zorg hebt gekozen.

Je bent eigenaar van je eigen leerproces en je ontvangt hiervoor coaching van een praktijkopleider van SVRZ en een docent van Scalda. Er is ruimte voor creativiteit en je werkt in je eigen tempo.

Meer informatie over deze unieke manier van opleiden? Neem contact op met het Trainingscentrum van SVRZ!